Nyheter


Västerservice Tractor AB byter namn. Det nya namnet blir Mera Maskin. Samtidigt satsar företaget på framtiden genom en fortsatt utveckling av helhetskoncept och geografisk närvaro inom service och eftermarknad.

Västerservice Tractor AB har sedan 1987 agerat inom segmentet för park & förvaltningsmaskiner inom Västra Götaland. I slutet av 2017 togs första steget mot en stärkt framtid genom inträde av nya långsiktigt starka huvudägare bestående av Stavdal AB samt f.d. Stavdal anknutna Conny och Roger Karlsson, RK Konsult i Trestad AB. Ägarkonstellationen bestående dels av huvudägarna samt företagsledningen ser namnbytet som en del i helheten att för att gå stärkt in i framtiden.

”Med startskottet om ett nytt namn, Mera Maskin vill vi befästa och påbörja resan för att vidareutveckla bolaget mot att vara det ledande bolaget i framtiden, som har hög geografisk närvaro och levererar trygga helhetslösningar under hela produktlivscykeln.” säger VD, Johan Berggren.

Att företaget byter namn till Mera Maskin möjliggör och underlättar bolagets tillväxtsatsningar på en marknad som har potential att utvecklas. 

”I samband med det officiella namnbytet presenterar vi även vår nya logotyp som vi vill ska stå för en ny era i branschen. Vidare blir det samtidigt starten för en mycket spännande framtid för vårt företag och våra anställda. Vi ser stora möjligheter att förse marknaden med nya och bättre helhetslösningar.” säger Johan Berggren.

Styrelseordföranden Conny Karlsson ser namnbytet som ett naturligt resultat av företagets framtidssatsning. ”Styrelsens uppgift är att besluta om en strategi som skapar värden för våra kunder, anställda och ägare och vi ser bra möjligheter att skapa långsiktig och hållbar tillväxt för bolaget. Ett namnbyte är helt naturligt i detta skede.”


  • Samma organisationsnummer och adress som tidigare.
  • Alla medarbetare kommer att få nya mailadresser (förnamn.efternamn@meramaskin.se)

För mer information om namnbytet och Mera Maskins framtidssatsning, vänligen kontakta:

Johan Berggren, VD
0705 - 42 66 34
johan.berggren@meramaskin.se


Västerservice Tractor blir Mera Maskin

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden fQtvMZ:
Kommentarer:
Fortsätt »