Service


Ingen maskin är bättre än sin service.

Mera Maskins eftermarknadsservice bygger på idén att maskinköpet bara är början på en relation till kunden. Vi har egen fältservice för gräsklippare, redskapsbärare, robotgräsklippare, kompakttraktorer, entreprenadmaskiner, elfordon, traktorvagnar, sandspridare, vikplogar, sopmaskiner och konstgräsmaskiner.

Vi erbjuder även andra typer av servicetjänster för långsiktig lönsamhet för kunden. Det kan till exempel vara att informera om service- och reparationsavtal, men också om verkstadstjänster och olika produkter för eftermarknaden.

Gedigen service är det enda sättet att se till att maskinen behåller sina ursprungliga egenskaper när det gäller tillförlitlighet, komfort, prestanda och driftekonomi.

Mera Maskin förser dig med originaldelar av högsta kvalitet och funktion samt ger dig tillgång till utbildad servicepersonal med ingående kunskaper om just din maskin. Det ger maskinen längre livslängd med oförändrad hög kapacitet.

Genom vår organisation samt samarbetspartners får du garanterat snabba leveranser av originalreservdelar och snabb service var du än befinner dig.

Vi har västsverige som arbetsområde och vår verkstad ligger i Göteborg på Grimboåsen 8.

 

SERVICE OCH RESERVDELAR

Service bokas hos vår kundkoordinator Linda Ljung-Midthjell

Service & Verkstad
031-382 27 50
linda.ljung@meramaskin.se

Reservdelar
031-382 14 70
order@meramaskin.se


Serviceavtal

Med serviceavtal med fullt stöd från oss kan du utföra din dagliga verksamhet med maximal drifttid, expertkunskaper och ökad produktivitet. Serviceavtalen ger dig tillgång till all vår kunskap för att se till att alla sidor av din maskinverksamhet ger mervärde till ditt företag.

Vad finns det för fördelar med serviceavtal:

 1. Relation/partnerskap med Mera Maskin

  Serviceavtalet stärker relationen mellan Mera Maskin och dig som kund och uppmuntrar båda parter att hålla kontinuerlig kontakt.

 2. Ta kontroll på över dina kostnader

  Tack vare överenskommen kostnadsbild kan du planera din verksamhet, minska risken och bli mer konkurrenskraftig i dina åtaganden.

 3. Fokusera på din verksamhet

  Serviceavtalet kan hjälpa dig att fokusera på den viktigaste delen av din verksamhet så tar vi huvudansvaret för underhållet.

 4. Utnyttjandegrad

  Mera Maskins serviceavtal innehåller en uppsättning specifika åtgärder och kontroller som våra utbildade servicetekniker utför på din maskin