Husqvarna
Automower 430X NERA i gruppen Husqvarna / Robotgräsklippare hos Mera Maskin Göteborg Aktiebolag (970 53 52-21)
Automower 430X NERA
  • Översikt
  • Information
Artnr: 970 53 52-21
En stor robotklippare med massor av inbyggd intelligens och smarthet i mjukvaran, bland annat utrustad med GPS-navigation för effektiv klippning på de mest varierande och krävande ytorna. Passande för större ytor upp till 3200 m² och kan hantera branta sluttningar med en lutning på upp till 45%. Smart teknik anpassar klipptiden efter gräsmattans tillväxttakt, möjliggör klippning av ett begränsat område med högre gräs och guidar klipparen genom trånga passager. Den intuitiva menyn på den stora, användarvänliga displayen möjliggör personliga inställningar. Polarvit kaross och strålkastare finns som tillval.


Vi erbjuder installation till fast pris och jobbet utförs av egna tekniker. Då kommer vi ut till dig och installerar och driftsätter. Ring till oss om du vill veta mer

Mera Maskin erbjuder även service med vinterförvaring när säsongen är slut. Vi finns i Göteborg och har egen verkstad.

Snart kommer robotgräsklippare utan slinga för villaägare

Nästa år släpps Husqvarnas första Automower®robotgräsklippare för privatmarknaden som inte kräver nedgrävd begränsningskabel. NERA-modellerna använder satellitnavigeringssystemet EPOS™. Med hjälp av Automower® Connect-appen i mobiltelefonen skapar användaren enkelt virtuella gräsklippningszoner. Man bestämmer var NERA ska klippa, när och på vilken höjd, och så erbjuds en mer flexibel klippning. NERA-modellerna klarar också komplex terräng och branta sluttningar med upp till 50 procents lutning. Robotgräsklipparna kan upptäcka saker som ligger kvar på gräsmattan, en hink till exempel, och undvika den. NERA kommer i tre olika varianter som passar gräsmattor upp till 5000 kvm.

Med Husqvarna Automower® NERA öppnas nya möjligheter för villaägare som vill klippa sitt gräs med robotgräsklippare. Fysiska begränsningskablar kan nu ersättas med Husqvarnas satellitnavigeringssystem, EPOS, en väl beprövad teknik som lanserades för det professionella segmentet för två år sedan. NERA-modellerna arbetar med en precision på 2–3 cm och klarar ojämn terräng och sluttningar med upp till 50 procents lutning. För att NERA-modellerna ska fungera utan slinga måste de utrustas med ett EPOS-tillbehör som säljs separat.

"Vi vet att många har väntat på detta ända sedan vi först introducerade den tekniken på den professionella marknaden. NERA representerar verkligen nästa generations smarta robotgräsklippare; mer robust installation, ännu lättare att använda, och mer flexibel styrning av hur du vill att gräsmattan ska klippas ”, säger Anders Lindström, produktexpert, Husqvarna.

NERA kommer i tre modeller som alla har stöd för EPOS. Husqvarna Automower® 430X NERA och 450X NERA kan klippa gräsmattor på upp till 3200 kvm respektive 5000 kvm, medan 320 NERA är optimal för gräsmattor upp till 2200 kvm. Båda gräsklipparna i 400-serien är utrustade med en funktion, baserad på radarteknologi, som kan hjälpa gräsklipparen att undvika föremål som lämnats kvar på gräsmattan. Alla modeller har förbättrad terränghantering, vilket minskar slitaget på gräsmattan, och kan enkelt tvättas av med slang.

Kundomdömen

Automower 430X NERA

33520 kr

Tillbehör

Husqvarna
MINDRE INSTALLATION
Vår personal installerar Automower 305, 310, 315, 405X hos dig.
Resekostnader utanför ...
3196 kr
Husqvarna
STOR INSTALLATION
Vår personal installerar Automower 
Resekostnader utanför Göteborgsområd...
3900 kr
Visa fler
Visa färre

Se fler varor

Husqvarna
TRIMMERLINA ROUND 2.4MM 90M
Högkvalitativ trimmerlina som passar till alla Husqvarnas trimmerhuvuden. Linorna är f&#...
156 kr
Husqvarna
336FR,
Husqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna fle...
5992 kr
Husqvarna
SATS HASPLÅT
Robust lackad skyddsplåt för skydd av bakre transmission, kopplingar och hydraulik.
872 kr
Husqvarna
PLATFORM
Fästanordning i hållbart stål med universalkoppling. Mossrivare och vertikalskä...
1912 kr