K-Vagnen
Eco Weedkiller SP3 i gruppen Park & Förvaltning / Ogräsbekämpning hos Mera Maskin Göteborg Aktiebolag (Weedkiller)
Eco Weedkiller SP3
Eco Weedkiller SP3
Eco Weedkiller SP3
  • Översikt
  • Information
Artnr: Weedkiller

Eco Weedkiller kommer med ny hetvattenbaserad teknologi för ogräsbekämpning. I enlighet med våra värderingar utvecklar vi apparatur enligt enkelhetens princip.En enkel apparat är funktionssäker och ekonomiskt fördelaktig, jämfört med den traditionella ”trycktvätt”-baserade tekniken. Pro SP-serien bygger på dosupphettning och är inriktad på behandling av många små ytor. Pro SP är ett utmärkt tillskott i den helhetsinriktade trädgårdsskötseln. Till exempel bostadshus gårdar, parkens specialobjekt, trafikdelare osv. Grundprincipen är att åtgången av hett vatten är 2–2,5 l/m2 (100 % gröntäcke). Det betyder att 300 liter räcker till för 100–150 gröna kvadrat.

I Pro SP-produkten har vattnet två uppgifter: överföra värme till växterna som bekämpas och LAGRA energi. Vatten är ett billigt ”batteri” jämfört med traditionella elektriska batterier. Eftersom upphettningen sker med el kan man flexibelt välja hur den producerade elektriciteten används och den vägen inverka på hur miljön belastas. Apparaten kan rentav kopplas direkt till solpaneler. Kundernas återkoppling har visat att man för varmvattenberedningen gärna vill utnyttja redan existerande värmekällor. Pro SP-serien kan flexibelt utnyttja vatten som är förvärmt till 5–80 grader. Det klarar traditionella dieselvärmar-baserade apparater inte av. Med Pro SP-apparaten kan du utföra obegränsat många, mycket korta behandlingar; vattnets utgående temperatur förblir oförändrat jämn. Apparaten bibehåller värmen i minst 8 timmar efter att strömmen har kopplats bort. Under användning behöver apparaten inte vara kopplad till vare sig el- eller vattenledningsnät. Du kan gå vart du vill.

Pro SP är nästan ljudlös när den är i gång, endast munstyckets susande berättar för användaren att vattnet är tillräckligt hett för ogräsbekämpning. Där buller spelar roll är Pro SP ett utomordentligt val, du kan njuta av en tidig sommarmorgon i ljuvlig tystnad!
Många växter har en naturlig mekanism som skyddar dem mot bränder, men eftersom hett vatten inte är ett naturligt hot har de inte utvecklat skyddsmekanismer mot det. Eftersom vatten tar sig in i växtens struktur och rotsystem, är det möjligt att bekämpa växter och
slutligen även deras rötter med hjälp av värme.

Kundomdömen

Eco Weedkiller SP3

159000 kr

Se fler varor

K-Vagnen
K-SPEED 80 Lövsugsvagn
K-SPEED 80 LövsugsvagnVår lövsug håller hög kvalité och används...
0 kr
K-Vagnen
Greenline Combi Trailer CT3515
CT3515Allroundmaskinen för skötsel av grönområden Combi Trailer har flertal av...
0 kr
K-Vagnen
K-sugen elPark
Kompakt och kraftig elektrisk lövsug som lätt suger löv, burkar, kvistar skräp...
0 kr
K-Vagnen
K-Heat Eco Weedkiller Garden
K-HEAT ECO WEEDKILLER GARDENEco Weedkiller Garden är världens första enhet för...
17990 kr